Wednesday, July 22, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum dan hai,


:)

Alhamdulillah, baru berkesempatan nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin pada pembaca blog picisan ni. Semangat menulis yang kejap ada kejap hilang, hihi.

gambar raya kami tahun ni tak ada disebabkan kesibukan hari pertama kami buat open house bagi kawan-kawan sekerja cik suami yang tidak pulang berhari raya, persiapannya ala kadar saja. Baju pulak Malam raya baru siap.. *stress* bila agaknya nak improve sebulan awal siap agaknya? haha..

baru dua hari beraya sudah down with fever, sebelum ni encik suami yang down wth fever sebab kerja non-stop from monday to monday, for the whole Ramadhan. Syafakillah wahai husband, I am happy when he is happy doing his job, but I am not happy when he is sick but still want to go work. hmm.. I still can have anything in this world, but not the one who are rare, or most precious gift from Allah to me.

Day 5 of raya still demam with high fever, ke klinik la kita lagi. Demam viral is no good, tapi manusia kan, kalau tak bagi sakit tu mana nak ingat tuhan. kita redha sajalah.. Alhamdulillah hari ini much better,.

Macam mana dengan raya korang?

Berkesempatan ini saya menyusun sepuluh jari memohon maaf dari kata-kata yang secara lisan atau tidak, secara nyata atau jelas yang mengguris hati pembaca secara sengaja atau tidak, Maaf Zahir dan Batin ya!

No comments :

Post a Comment

click me!