Wednesday, December 31, 2014

Hello 2015!

Salam dan hai,

Musim Xmas ni, memang menarik dengan sale bagai, yang bagusnya kat Labuan ni tak ada godaan hebat pelbagai sale di pelbagai Mall.. haaa..

yang menariknya bila buka google, homepage google tu, for search kan jadi gini..







Habis ja musim raya lepas, semua dah dok tnya tahun ni nak warna apa? hehe.. malas nak fkir warna apa, sebabnya asyik datang kedai kain jadi ke laut warna yang nak tu.. 

Pagi ni, bila buka Intagram ada satu supplier kain, post gambar untuk Color of the Year 2015; Marsala (from Pantone). Cantik. Macam Burgundy in metallic. More like to Bronze. Haha. Can't describe when you're going to Fabric shop!



Color of the Year 2015 : Marsala (Pantone)
More details about Pantone : Marsala { here}

SO, tadi ada mention pasal satu supplier kain kan? Dorang ni just jual per roll not per meter, untuk nak start business kecil-kecilan tu atau yang nak keluarkan own label.

Laila Fabrika

Official Facebook : Laila Fabrika
Official Instagram : Laila Fabrika

Address :
Office & Warehouse
Laila Fabrika,
Laila Fabrik Sdn Bhd,
28, Jalan Suria Puchong 1,
Puchong Gateway,
47110 Puchong,
Selangor, MALAYSIA

Mon-Fri 930am -630pm 
Sat by appoitment 
Sun closed 
E : sales@lailafabrika.com 

T : 0172810035 (rozy), 0122482050 (atfan), 0132078878(june)




ok, Good Luck!

p.s this is not sponsored post.

No comments :

Post a Comment

click me!