Wednesday, August 14, 2013

It's the day

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin!

Alhamdulillah.. semuanya happy nak raya.. letih pun letih juga.. anak2 buah paling gembira.. kumpul duit raya katakan! Hihi..

Persiapan tahun ni ala kadar saja.. cuma kali ni turn beraya belah husband. Meronda rumah2 mak manakan belah suami dan malam semua terdampar. Hihi.. esoknya ada sakit2 perut pula.. nasib tak da berebut tandas!

Macam hari ni.. ada appointment di Hospital Seberang Jaya bahagian Klinik Pakar 1 untuk Obestrik dan Ginekologi.

It's done for today, and the next steps are blood test for hormones, and Semen Fluid Analysis.

Bila berurusan dengan hospital kerajaan ni kena banyak bersabar lah. Bila kita free tapi waktu lain sentiasa penuh dengan pesakit.

Blood test sy akn buat pada hari Jumaat ni. Harap ok saja nanti. Untuk semen analysis pula buat kt swasta saja sbb nak tunggu turn kt hospital ni smpai mid of October. .memang suami da ke laut la time tu. .

Buat masa ni macam biasa saja.. emosi kekadang tu macam apa.. unpredictable.

Sigh.

Lepas semua test siap, next appointment on early September.  Fuhh.. harap husband belum naik kerja lagi..

Ok.. that's for now

No comments :

Post a Comment

click me!