Wednesday, April 17, 2013

A preparation

Salam dan hai..

Okay ini memang entry berkurun sebabnya dah type berjela bagai tp jari gemok ni gatal tertekan save button bnyak kali.

Alkisahnya la macam tu. Sekarang baru ada kerajinan nak type semula blogpost ni. Nak cuba buka yang tersave tu da xboleh.. macam 'hang' dibuatnya. Cehh..

So hari Selasa lepas, saya rajin sangat pergi jalan kaki ke bandar sunway! Serious. Saya pergi jalan kaki nak ke sana.. ini adalah bukan pertama kali dan pertama kali la pergi menapak seorang aja tau!

Sampai je terus aim Salon AZ Beauty and Spa.. kot la nama dia mcm tu.. haha.. don't worry I'll be put some info here.

Di sini memang di sediakan treatment head-to-toe.. dari hujung rambut ke hujung kaki. Sorry no mani and pedi. Just normal salon n spa.

I'll recommend you all nak datang sini buat facial and body massage. Facial dia quite ok n body massage pun macam best *belum nak try lagi!

On the day, I took AZ Collagen Treatment + Collagen Serum and add on resdung sticks.. :) after siap semua add on utk cut-wash-blow**

** I'll be reviewed it after this facial treats.

Facial dia memang best. Sory lupa nak snap area spa ni. Very nice and bersih. If you all nak date dgn girls kt spa pun boleh.. each room contains two beds but jangan risau ada penghadang if you want to go alone. Options kalau pergi berdua je.. hehe

Facial tu ambil masa dalam 1 hr and 30mins. Lama jugak.. and siap tertido pun. . Haha.. layan kan.. tutup mata n xda buat apa.. so tido la kan?

Bila da siap tu nak pergi trim rambut sikit. Hmm.. boleh la nak pergi sebab muslimah cumanya sbb ad less n nak try. Biasa payah sikit nak cri salon all girls. Dan agak picky beserta cerewet. Haha.

Ok. Till then. I'll blog on others. Heh.

P.s one checklist crossed. Just left body massage and mani pedi time! Owh getting excited to welcome husband home!

No comments :

Post a Comment

click me!