Monday, August 27, 2012

it's been awhile..

Salam dan hai..

macam mana sambutan raya kali ni? Alhamdulillah.. tahun ni dapat raya berdua dengan suami tercintaa.. *wahhh* senang kata timing husband ada kt darat pun ngam ngam soiiii gituew..

gmbar raya pertama kami xdapat nak capture pun.. samada sibuk nak gambar berdua atau sorang ingat lagi sorang ntah ke mana.. hehe..

jadual minggu pertama raya sibuk sikit.. raya pertama di Johor.. beraya rumah saudara mara.. malangnya rmai juga tok-tok sedara sudah pindah.. sudah lanjut usia.. dduk dengan anak sendiri..

kemudian.. raya kedua pulang ke Nilai sebelum berangkat ke Gerik, Perak.. ada majlis kahwin.. bukan saudara pun.. tapi kira ada kaitan la sekarang ni.. :-)

tema simple je.. hantaran pun cantik.. xdela smpat nak tgok belek2 bagai.. time tu kena asuh anak2 buah supeer comel.. huhu.. tangkap gmbar seksiap.. salam pengantin.. pasti kami pulang dan teruskan perjalanan.. :-)

raya ke keempat kami pulang ke rumah penang.. perjalanan jauh memang buat pemandu saya kepenatan .. sian abg.. smpai kena demam..

and lastly.. kenduri sepupu husband di kampung.. event nya semalam di pihak lelaki.. letih ya Allah.. eheemmm.. kami sekejap je.. kemudian keletihan bila dduk termanggu di rumah kwnduri.. xtahu nak buat apa.. :-( jgn ikot contoh mcm saya ok.. burukk pwrangai.. hmmm..

harini cuma berehat2.. mak n abah baru pulang pagi tadi lepas subuh.. yang lain tu lagi awal pulang.. dalam lepas solat jumaat terus berangkat pulang..

okla.. panjang da typw ni.. skrg pun da ngantok.. esok baru nak mula puasa enam.. korang da buat?? :-P



No comments :

Post a Comment

click me!