Sunday, February 10, 2013

Having a thought..

Salam dan hai..

right now,..

I am having a thought.. to plan a family vacation is not easy anyway. I do know the more members are merrier. *right guys?*

seriously, tak tahulah nak luahkan macam mana, macam peribahasa tu.. nak luah mati bapak telan mati mak.. errr kan? haha..

mulanya happy sebab nak bercuti, ramai-ramai kan, plus encik husband pun jarang dapat peluang bercuti reramai ni. hihi..

jadi stress bila mencari penginapan yang sesuai, yeaahh.. a lil bit fussy when comes to it, that we are looking for:
- mesra kanak-kanak *kena tempat yang lapang dan perkakas rumah yg agak sikit means kalau xda perkakas macam sofa, almari, or rak kecik-kecik ni better.. *
- mesra warga emas.. * mesti nak elak cari tempat yang bertangga
- more than 3 rooms required..
- unlimited persons per rooms or etc that anyone can join us.
- price not more than suggested budget *very hard*

sangat banyak kan? and yes, it's not easy anyway.. hmm..

not so sure if we can accept that offer..

p.s a very nice place that hardly to say no at certain price and in the middle with some questionnaires from dearest husband..



okla.. let's do some survey again!

No comments :

Post a Comment

click me!