Saturday, October 29, 2011

Dining & Deco arrangements

NOTE : Late reviews of my own wedding, so the lacks will be there due to delays post and poor brain's memory

Salam dan hai,

apa khabar kalian semua? saya sihat-sihat saja, berat badan semakin bertambah, **cik abang sudah ajak berjogging, tp masih berjalan saja.. :) nak kena cari cara2 utk berjog dengan betul, so we can stand or jog longer rather than jog with the unstable speed that quickly you get tired.. duhhh~

untuk di malam minggu ini, entry terbaru fasal arrangement, salah kan saya as I am a little bit fussy and quite some a pusher.. i'd just want them to push their limits and do their very best.. **Alhamdulillah, everything smoothly inorder.. ^__^

on my previous entry, bercerita tentang meja makan beradap kami yang bertentangan dengan pelamin, mesti korang pelik, apasal la kedudukan boleh jadi macam tu, kebiasaannya, meja akan letak bersebelahan, atau meja depan, pelamin belakang, or pelamin dalam rumah, meja kat luar rumah..

Lokasi : SK Lubok, Semerah, Batu Pahat


kedudukan meja dan susun atur macam kat bawah..
**hasil diskusi bersama encik tunang, manage to come over for doing surveys.. I'm touched..
click untuk tumbesaran

layout lebih kurang diatas.. **kurang rajin nak edit
- 1st page layout untuk canopy : kedudukan di padang atau jalan tar
- 2nd page : details untuk arrangement for guest..
** yang ini, siap-siap bagi kat orang catering, soh they all siap setting table untuk guest.. and almost forgot about the table's cake.. that one, bg my sis handle..

Bersyukur sangat sebab majlis jalan dengan lancar, dan adela few arguments that I can't get full use of the green, tp luckily sebab lepas hujan tu padang tu naik air... kadang-kadang should be listen from the experts **the caterer lah..


No comments :

Post a Comment

click me!