Friday, April 10, 2015

Daun Lemuni

Assalamualaikum,


dan hai,


Saja nak share masa balik haritu, rezeki orang jauh, makcik encik K, bagi daun lemuni, hihi. Saya pun tak tau, kekadang tu confuse jugak dengan bunga telang, kebiruan untuk nasi kerabu.

Cara buat tu, saya tak tau, insyaAllah kalau ada rezeki sekali lagi, boleh minta dan salin resepi siap.






Gambar kat bawah ni, rupa nasi lemuni. Orang utara biasa buat makan breakfast, tapi saya tak tahulah kalau ada yang buat special sikit ke. hihi.




ok itu je nak share. kotlah kalau ada orang tanya, macam mana rupanya.

2 comments :

click me!