Saturday, October 19, 2013

Wink!

Salam dan hai..

Al fatihah buat makcik saudara suami yang baru meninggal dunia semalam.

Terlupa saya ad blog.

;p

Pagi ni saya biasa je, hari-hari sabtu yang sgt biasa saja.

Minggu raya yang penuh daging fresh dan penuh juga jemputan kenduri aqiqah. Fuhh.. bolej tahu berapa banyak lemak yang diternak. Alhamdulillah dengan rezeki Allah murahkan bg kami. Syukur juga bagi mereka yg boleh menunaikan aqiqah utk anak masing 2 dan ibadah qorban.

Next mission.

A modern kurung dress with pattern.

Alkisahnya sebab kawan nak kahwin. Dan masa sepupu kahwin hari tu idea yg super futuristik tu ditolak husband. Katanya pelik sikit dan lambat pulak nak jahit nnti..

Kali ini. Dengan ketiadaan pengkritik tetap saya utk sementara waktu ni. Marilah kita berinterepsi pada bakat terpendam yang kita ad. Muahaha.

Setakat ni ada lah 2-3 jenis patern design untuk kurung modern. And last design sudah di finalize dengan details. So pola akan dibuat hari esok atau mengikut kerajinan yg ada.

Pending : two (2) pasang baju kanak2.

Huhu.

Nak sneak peak ke?

Tak payahlah.  Hihi. Nanti da siap baru post. Okay?

Till then

Salam Aidil Adha.

No comments :

Post a Comment

click me!